حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا جلالی خمینی استاد حوزه علمیه در گفت و گو با خبرگزاری حوزه در تهران با اشاره به اهمیت و ثواب حضور در مراسم پیاده روی اربعین حسینی، اظهار داشت: با توجه به اهمیت تداوم اجتماعات شبانه باید همزمان دو موضوع پیادهروی اربعین حسینی و اجتماعات شبانه دنبال شود. امروز وظیفه ملت ایران دفاع از انقلاب اسلامی و کشور در برابر دشمنان آمریکایی صهیونسیتی است.
استاد حوزه علمیه در ادامه با بیان اینکه عظمت و شکوه پیاده روی اربعین حسینی، خاری در چشم دشمنان دین اسلام و انقلاب اسلامی شده است، اظهار کرد: حمله وحشیانه چند روز پیش دشمن آمریکایی به یکی از مرزهای غربی کشور ریشه در همین خشم دشمنان دارد، هرچند چنین اقداماتی خللی در عظمت مراسم اربعین حسینی برای نخواهد گذاشت.
وی اضافه کرد: شرکت مردم از سراسر جهان در این مراسم برخلاف انتظارات استکبار جهانی است به همین دلیل در رسانه های خود این حرکت عظیم انسانی را سانسور می کنند.
حضور علما و طلاب در پیاده روی اربعین حسینی بسیار اثربخش است
استاد حوزه علمیه یادآور شد: حضور علما و طلاب نیز در پیاده روی اربعین حسینی بسیار گسترده است و توانسته موجب تقویت باورهای دینی مردم و پاسخگویی به شبهات اعتقادی نسل جوان در جریان این سفر معنوی شود.
وی در ادامه با بیان اینکه استادان و طلاب مدرسه علمیه آیت الله جلالی خمینی تهران، امسال نیز حضور گسترده و پرشوری در پیاده روی اربعین حسینی خواهد داشت، گفت: حضور روحانیون هم دوش و هم راه با سایر گروه های مردم در پیاده روی اربعین حسینی، اولا موجب پیوند بیشتر روحانیت و مردم، ثانیا، موجب خنثی شدن بسیاری از دسیسه های دشمنان علیه روحانیت به ویژه درباره فاصله گرفتن این قشر از ملت و ثالثا موجب ترویج معارف دینی می شود.
لزوم شناخت اندیشه دقیق رهبر شهید انقلاب اسلامی درباره پیاده روی اربعین
امام جماعت مسجد احمدیه نارمک تهران در ادامه بر لزوم شناخت اندیشه دقیق رهبر شهید انقلاب اسلامی درباره پیاده روی اربعین، اشاره کرد و افزود: این شناخت مانع از بروز اختلاف افکنی ها و همچنین زمینه ساز تقویت تعامل دو ملت ایران و عراق می شود.
استاد حوزه علمیه در پایان گفت: استادان و طلاب می توانند با ره توشه معنوی ای که از پیاده روی اربعین و زیارت حرم حضرت سیدالشهدا (ع) برگفته اند بیش از گذشته در خدمت اسلام، نظام جمهوری اسلامی و مردم باشند و لذا حوزویان ضمن حضور موثر در این مراسم باید با برنامه ریزی دقیق موجب تداوم اجتماعات شبانه شوند.











نظر شما